РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2016 » May » 15 » Владимир Путин: САЩ готви Война на Балканите! Ще пламне ли България?!
1:15 PM
Владимир Путин: САЩ готви Война на Балканите! Ще пламне ли България?!



Западът и САЩ подготвят серия от улични протести на Балканите. Соросоидните „улични циркове“ стартират от Баня Лука и веднага след това продължават в Скопие и Белград, информира сръбският сайт Informer.

Руските тайни служби са предупредили Белград, че има организация на „внесени“ отвън кървави сблъсъци в Баня Лука – столицата на автономната босненска република Сръбска. В населената предимно от сърби Република Сръбска, която е част от Босна и Херцеговина, са планирани две отделни демонстрации – на поддръжниците на управляващите и на опозицията. И тъй като управляващите автономната република са анти-американски настроени и така охпределят цялостната политика на Босна, целта на ЦРУ е да ги свали от власт.

Полицията е на крак, защото е изтекла информация за предварително подготвени кървави безредици по време на демонстрациите.

Вътрешният министър Драган Лукач вече каза на пресконференция, че в Баня Лука са дошли много хора от Босна и Херцеговина, Хърватия и Сърбия. Те са с доста мръсни намерения и ние бяхме предупредени. Ще направим всичко възможно да не се пролива кръв, допълни министърът.

В момента ЦРУ подготвя опасен сценарий за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите, категорични са от Република Сръбска, като за опасния сценарий вече са предупредили и сънародниците си от Сърбия, както и властите в Македония.

Целта на протестите и сблъсъците е да се вдигне вой в света, че управляващите в Сърбия, Република Сръбска и Македония са кръволаци и проливат кръвта на свободолюбивия си народ. На втория етап ще се пропагандира, че тези три държави се нуждаят от „чужда помощ“ и под такъв предтекст САЩ ще докарат световни наблюдатели, миротворци от ООН и войски на НАТО, уж да охраняват сигурността на Балканите. А всъщност истинската цел е да се пресече влиянието на Русия в тези балкански страни. На трети етап ще се организират нови цветни революции, чиято цел ще е да доведат на власт нови про-американски правителства… които пък ще имат за задача да вкарат държавите си в кошарата на НАТО.

Сценарият е като в страните от Северна Африка, където ЦРУ и Сорос организираха т. нар. „Арабска пролет“. А вместо демократизация и мир, американците донесоха война и предизвикаха миграционна криза.

Руският президент Владимир Путин също е заявил в разговор със сръбския си колега , че в момента САЩ и Великобритания подготвят на Балканите гражданска война, която ще запалят с помощта на десетки хиляди агенти и платени соросоидни провокатори. Планът на янките стартира от Република Сръбска, а след това ще се пренесе в Македония и Сърбия. Целта е дестабилизация и сваляне на проруски настроените правителства, назначаване уж с демократични избори на удобни кабинети, които да позволят на САЩ и ЕС да поемат пълния контрол над тези държави.

Планират се провокации, протести, демонстрации, безсмислено насилие и убийства, тъй като без кръв няма да е достатъчно убедително да се поиска помощ отвън, твърди сайтът.

Америка иска да утвърди влиянието си във всички страни, които не са се присъединили към нея и на практика да подчини на военните си мераци цяла Европа, стеснявайки кръга около Русия.

Путин обаче предупреди, че ако НАТО продължава да разполага оръжие близо до границите му, както направи с Литва и Латвия, а сега и с Румъния, то Русия ще отговори адекватно и ще направи противоракетен щит, както и ще сложи същия брой оръжия край границата си, колкото са сложили и от НАТО.

А това мирише на война и много кръв. Но Америка е далече чисто географски. И е по-вероятно да го отнесат само безгласните и наведени пред САЩ европейци. За пореден път!

А на въпроса ще засегне ли една бъдеща балканска война България отговорът е: Не, няма да ни засегне по никакъв начин. Защото България отдавна е продадена на американския интерес и сме толкова покорни, че янките гледат на нас като на своя колония.

Category: СКАНДАЛИ | Views: 665 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА