РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2022 » August » 24 » Вечната борба на Запада срещу Русия и защото заблудените овце си падат отново по нея!
7:18 PM
Вечната борба на Запада срещу Русия и защото заблудените овце си падат отново по нея!

Следващият малък исторически преглед показва много впечатляващо за какво нашите водещи медии разпространяват дезинформация всеки ден в стила на "Stürmer".
 
Между другото, Германската империя при Вилхелм II вече нападаше агресивно Руската империя на цар Николай II.
 
Така че това не е идея на Адолф Велики, за когото се твърди, че е изобретил много неща.
 
В началото на 20 век, преди двете световни войни, Централна Европа беше дълбоко нестабилна.
 
По това време се срещат две сили: на запад Германската и Австро-Унгарската империя, на изток Руската империя.
 
Населението беше призовано да избере своя защитник, знаейки, че границите са променяни много пъти и никоя не изглежда да остава постоянна.

По време на Първата световна война министерствата на външните работи на Германия и Австро-Унгария започват съвместна секретна операция:

Създаването на Лигата на чуждите народи на Русия.

Те наеха много високопоставени интелектуалци, за да ги ръководят.

Целта е да се разруши Руската империя чрез създаване на сепаратистки движения.

Лигата настоява Съединените щати (които не влизат във войната до 1917 г.) да освободят поробените народи.

Дмитро Донцов, по-късният основател на "украинския интегрален национализъм", подкрепя това движение и дори става негов сътрудник.

Той безсрамно управлява бернския клон в Швейцария и редактира месечния Bulletin des nationalités de Russie на френски.

Освен това в края на Втората световна война OSS и по-късно ЦРУ организираха прехвърлянето на антикомунистически лидери от силите на Оста (военнопрестъпници) към Третия свят (Южна Америка) и ги поставиха в различни правителства.
Те сформираха антикомунистическа Азиатска народна лига около китайския Чан Кайши, а след това и Световна антикомунистическа лига (WACL), с подкрепата на бившия украински националистически министър-председател, нациста Ярослав Стецко.

И всичко това само за да доведе комунизма на власт в световен мащаб чрез антикомунистически маркетинг?

Тази тайна организация, чието седалище все още е в Тайван, беше преименувана на Световна лига за свобода и демокрация през 1990 г., тъй като много късно се разбра, че първоначалното име е донякъде нелогично.

Фактът, че войната в Украйна беше последвана от провокации в Тайван, не е никакво съвпадение, а просто логичното продължение на тази стратегия.

Лигата винаги се финансира от тайванското разузнаване и нейните действия са обхванати от отбранителна тайна.

Кой би си помислил?

През 2007 г. украинският националист Дмитро Ярош основа „Антиимпериалистически фронт“, организация, целяща да взриви Руската федерация, в Тернопол, Западна Украйна, под президентството на Виктор Юшченко.

Но докато опитите в началото на миналия век се основаваха на Германската империя и призива на Студената война към антикомунизма, тази трета операция разчиташе на джихадистите.
На срещата дойдоха джихадисти от Крим, Адигея, Дагестан, Ингушетия, Кабардино-Балкария, Карачаево-Черкезия и Осетия.

Дмитро Ярош и много украински националисти се сражаваха в Чечня на страната на ислямското емирство Ичкерия.

По това време западната преса говори за националноосвободително движение и пренебрегва въвеждането на шериата от Доку Умаров.

Да, това са слугите на сатаната в основните медии, работещи с дезинформация.

Творбите на Донцов вече са задължително четиво за 120 000 войници от украинските националистически милиции, а Дмитро Ярош става съветник на върховния главнокомандващ на украинските армии.

А неидентифициран спонсор, за който се смята, че са западни разузнавателни агенции, организира форум „Свободни нации на Русия“ в Прага на 23-24 юли 2022 г.

Очевидно СБУ не желаеше да участва и това беше една от причините САЩ да препоръчат на президента Володимир Зеленски да уволни своя директор.

Терминът „Свободни народи“ се използва от украински националисти, включително украинския бандеро фашист и еврейн Лев Добрянски.

Добрянски основа Националния комитет на пленените нации с президента Дуайт Айзенхауер и Ярослав Стецко и по-късно помогна за основаването на Световната антикомунистическа лига Дъщеря му Пола Добрянски играе централна роля в пропагандната машина на ЦРУ, Държавния департамент и информационната агенция Thomson Reuters.

По време на президентството на Джордж У. Буш тя беше заместник-секретар по глобалните въпроси.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли номинацията й за държавен секретар по политическите въпроси.

Форумът на "свободните тоест под контрола на ЦРУ народи" на Русия използва аргумента за самоопределението на народите, за да оправдае разделянето на Русия.

Като контра удар обаче президентът на Чеченската република Рамзан Кадиров призовава своя народ да отмъсти за злоупотребите, извършени от украинските нацисти в неговата страна.

Между другото, на 15 август 2022 г. президентът Владимир Путин, който е добре запознат с тази западна стратегия, обяви свикването на световна антинацистка конференция в Москва.

Нещата са доста по-различни от това, което си мислите и трябва да вземете предвид това, когато се върнете на страната на старомодното, особено в Германия, защото това изведнъж отново е много модерно.

Category: СКАНДАЛИ | Views: 107 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА