РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [272]
СКАНДАЛИ [62]
ЛЮБОПИТНО [153]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [12]
РЕКЛАМА [1]
СПОРТ [13]
HELP [1]
ФИЛМИ [1]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » June » 10 » Валери Симеонов стана за смях, очаква се да даде на прокуратурата и Google Maps
9:04 PM
Валери Симеонов стана за смях, очаква се да даде на прокуратурата и Google MapsВицепремиерът Валери Симеонов внесе сигнал срещу депутата Елена Йончева в прокуратурата. Той е убеден, че Йончева е изнесла класифицирана информация, свързана с оградата на българско-турската граница, като обявила къде работят камерите на съоръжението и къде имало пробиви. Това би могло да доведе до масиран мигрантски поток, защото бежанците също следели какво излиза в медиите, счита Симеонов.

В типичния си „бухенвалдски стил“ в предаването „Още от деня“ по БНТ вице Валери заяви, че ще затваря цикъла при алкохолния туризъм в Слънчев бряг с изграждането на изтрезвително. „Така пак ще им се взимат парите на туристите“, изрича хилейки се Симеонов. На въпрос на водещата – защо ще даде на прокурор Елена Йончева, Валери Симеонов заяви, че ще я даде, защото е извършила нещо недопустимо: „В качеството си на народен представител вместо да защитава интересите на България, тя насочи, според мене умишлено, бежанския поток към районите, където има едноредова ограда – не е нужно да се казва точно от коя пирамида, което тя направи, до коя пирамида оградата е едноредова“.

Всичко, което Елена Йончева е казала, го има на страницата на Народното събрание и може да се види от всеки, който има компютър – и за пирамидите, и за сензорите. Вицепремиерът Симеонов обаче заяви: „Аз казвам, че оградата е обект от национално значение, от него зависи националната сигурност и смятам, че по никакъв начин не трябва публично да се изнася информация къде, какво и що.“ И беше категоричен: „Аз продължавам да държа на това, че този, който изнася такава информация, всъщност работи против националната сигурност“.

Изцепката на Кабеларя, както е по-известен вицето ни Валери, предизвика бурни смехове и го превърна в обект на подигравки във Феуйсбук , инспирирани и от крещящата му некомпетентност.

„Къде да подадем сигнал срещу Google, че разкрива на бежанците критична за националната сигурност информация? На снимката: Великата Българска Телена Мрежа видяна от Google Maps“, написа на стената си Биволъ.

Бившият министър на МВР Богомил Бонев също не се сдържа: „На това недоразумение от Меден рудник искам да му припомня текста за набедяване. Това е престъпление срещу правосъдието. Народен представител изнася данни за корупция. И майтапчията от Бухенвалд го набедява пред прокуратурата. Класика!“.

А журналистът Любо Кольовски направо изригна: „Единственото нещо, което у нас достига своето съвършено състояние, е глупостта. И Валери Симеонов е най-голямото доказателство за това.

Валери Симиенов, който твърди, че е електроинженер, не знае, оказва се, че прословутата Велика българска ограда по южната граница е достатъчно висока и широка, за да може да се наблюдава посредством спътници. А той бъбри за някакви секретни чертежи, държавни и военни тайни и пр. небивалици. Валери, Валери! Още в края на 70-те години на миналия век беше известно, че чрез спътник може да се наблюдава човек, който чете вестник, седнал на пейка на пл. „Ленин“ в София и спътникът вижда дали вестникът е „Работническо дело“ или е „Отечествен фронт“. За какви чертежи и секрети говориш, Валери?!

Ама, много хубаво се излагаш! Ако имам някога потребност от ел. инженер, никога не бих те наел. Дори не бих ти поверил и бушоните на ел. инсталацията си!
Аман от неграмотници!“, завършва Кольовски.


Източник: avantagebg.com

Category: ЛЮБОПИТНО | Views: 192 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА