РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [270]
СКАНДАЛИ [62]
ЛЮБОПИТНО [152]
АНАЛИЗИ [35]
ПОЗИЦИЯ [12]
РЕКЛАМА [1]
СПОРТ [13]
HELP [1]
ФИЛМИ [1]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » May » 10 » Снимаха призрак на жена в замък от 16 век!
9:45 PM
Снимаха призрак на жена в замък от 16 век!Известният английски фотограф и ловец на духове Стюарт Уйлямсон съобщи, че е успял да заснеме удивително ясен образ на призрак- френска дама в замък от 16 век.

Уйлямсон, който е експерт в областта на психометрията разказва, че на 31 март тази година е бил в сграда, част от средновековен комплекс в графство Саут Дербъшир, за което е чувал, че е населено с много призраци.

Фотографът заедно с няколко свои колеги, устроил 10-дневен маратон по известни с призраците си места. Когато пристигнали в Саут-Дербъшир, те включили преносим генератор на дим и започнали да правят случайни снимки. Точно това искал Уйлямсън-да улови нещо необичайно в кълбетата бял дим.

И се оказал прав. След като разглеждал снимките, открил на една от тях много ясен образ на жена. Според местно предание, в сградата преди стотици години е починала жената на владетеля на замъка, французойката Филипа. В смъртта и нямало нищо необичайно, но изглежда тя е била много привързана към мястото и така и не го напуснала, смятат ловците на духове.

Category: ЛЮБОПИТНО | Views: 223 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА