РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2015 » August » 27 » Шок! Пол Уокър е бил убит от дрон? (видео)
9:09 PM
Шок! Пол Уокър е бил убит от дрон? (видео)



Всички си спомняме Пол Уокър, любимият актьор и звезда от хитовия франчайз „Бързи и яростни“. Критици, фенове, приятели, близки и колеги са единодушни в мнението си – Пол беше един наистина добър човек.
Малко известен факт е, че той даряваше по-голямата част от колосалния печалби от хитовите си филми за благотворителност, просто никога не е парадирал с това.
Бил е изключително приятелски настроен към всички хора, и е избягвал надутата осанка характерна за толкова много филмови звезди от неговия ранг. Като цяло, един страхотен човек.
Припомняме, че Пол загива трагично в автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г. в градчето Санта Кларита, когато караното от неговия приятел Роджър Родас Порше Карера GT 2005 избухва в пламъци.
Официалната версия е, че са се ударили в стълб, но истината, която разбираме днес е доста по-зловеща, предава dis.tv.
Много експерти бяха изключително озадачени още от самото начало. Според водещи инженери, както и представители на „Порше“ е абсолютно невъзможно тази кола да експлодира при удар! Тя може да се смачка до неузнаваемост, но не и да експлодира! Както става обикновено в подобни случаи, теорията за катастрофа беше натрапена от медиите, и хората с неудобните въпроси бяха неглижирани.
Но това видео от катастрофата, показва нещо кошмарно след внимателен анализ! На записа се вижда експлозията на спортното Порше, но когато образът се увеличи на забавен каданс виждаме, че неидентифициран предмет от небето уцелва колата секунда преди експлозията!
Според експерти, това е доказателство за типичен удар от дрон!

ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНОТО ВИДЕО:

Category: ЛЮБОПИТНО | Views: 524 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА