РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2022 » April » 30 » Събев умнее във Фейса
9:48 PM
Събев умнее във Фейса



Транспортният министър публикува зловеща прогноза за бъдещето на България, направена от Емил Соколов във Фейсбук.

Ето какво пише той:

Z-та световна война

Така се казва един филм с Брад Пит, където светът е нападнат от зомбита и почти е разрушен.

В България се случва нещо подобно. За около месец съветските зомбита у нас, представящи се за генерали и патриоти, създадоха три нови партии - иZправи се, РаZвитие и Български ВъZход. Мая Манолова, Стефан Янев и отцепниците от ИТН имат сходни идеи - България да е неутрална и по никакъв начин да не помага на Украйна и да продължим да купуваме руски газ.

Шпицкомандата е дадена. Москва налива огромни пари в мащабно упражнение по политически инженеринг в България, което цели едно - да свали правителството. Цялата руска агентура, без значение дали досега са се представяли като леви, десни, патриоти и тн, са впрегнати срещу българското правителство. Искат да го свалят, защото уж били много притеснени за България.

Не трябва никой да се залъгва, че Радевци, Яневци, Борисовци и прочие правят това за България. Не, те изплащат дълга си към Русия. Тя ги създаде и тя ще ги разруши, ако трябва, но думата на Москва е закон. Разбира се, много от изброените въобще не се дърпат. От Русия зависи не просто политическата им кариера. Голяма част от политическият ни елит превърна слугинажа към Русия в бит, без който съществуването му е невъзможно.

Защо всичко това се случва сега? Защо всички здрави сили тръгнаха срещу правителството, когато Кирил Петков и Асен Василев казаха, че ще помогнат военно на Украйна и спират да купуват руски газ? Разбира се, отговорът е във въпроса. Това е второто българско правителство след това на Костов, което взима категоричен и ясен про-европейски и про-западен курс. Точно така, не е третото, не е четвъртото, а е второто. За двадесет години само две правителства са си позволявали да тръгнат срещу Русия.

За разлика от Борисов, който с едната ръка взимаше от ЕС, а с другата обслужваше Путин, тук това го няма. Правителството на Продължаваме Промяната е правителство на Европейска България. То представлява интересите на българските граждани, които са направили своя цивилизационен избор и окончателно са обърнали гръб на Евразия. Това е правителство, което действа в настоящето, но работи за бъдещето. То работи за европейското бъдеще на България, когато страната ни ще е свободна, независима и силна.

Руската пета колона е готова на всичко, за да спре осъществяването на тази мечта. Целта е да отидем на предсрочни избори, където не е нужно някоя от Z партиите да спечели. Напротив, колкото по-надробен е парламента, толкова по-добре. Едно служебно правителство на Радев ще спре българската помощ за Украйна и ще възобнови доставките на газ. Това метафорични и буквално ще е скок в пропастта.

България постепенно ще се превърне в неутрална страна. В групата на неутралните са още две държави - Унгария и Русия. В такава компания можем да забравим за всякакви идеали като демокрация, свобода на словото, граждански права и тн. Неутралитетът е най-бързият път към авторитарен режим като този на Орбан, Лукашенко и, естествено, Путин. Ако сами се поставим в такава изолация, после никой няма да ни чуе, когато викаме за помощ.

Ако Z отборът на Москва успее, не просто геополитическата ориентация на България е застрашена. Всички граждани с нормално, демократично и европейско мислене ще се превърнат в чужденци в собствената си държава. А пътят от чужденец до враг на народа е само на крачка разстояние. Тогава вече борбата няма да е за България, а за личното ни оцеляване. Не преувеличавам. Това се случва, когато един народ избере да наклони глава пред Русия - руската сабя винаги го посича.

Category: СКАНДАЛИ | Views: 169 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА