РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [270]
СКАНДАЛИ [62]
ЛЮБОПИТНО [152]
АНАЛИЗИ [35]
ПОЗИЦИЯ [12]
РЕКЛАМА [1]
СПОРТ [13]
HELP [1]
ФИЛМИ [1]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2018 » August » 16 » Полудя ли Рапчев? Щял да отпуска гратисни срокове за липсата на застраховка!
5:25 PM
Полудя ли Рапчев? Щял да отпуска гратисни срокове за липсата на застраховка!Или някой много лошо е подвел гл. инспектор Росен Рапчев, който е шеф от ГД „Национална полиция” или той тотално е загубил връзка с разума.
Същият се изказа компетентно по телевизията, че щял да отпусне гратисен срок за водачите на МПС, които от вдругиден няма да имат застраховка "Гражданска отговорност", заради фалита на ЗК "Олимпик". След изтичането на този срок, щял да разпореди, да се глобява наред. Целта била, шофьорите да си направят срочно нови застраховки, в други застрахователни компании.
Не четеш бе, Рапчев! Не четеш! Стана за смях!
Да видим какво пише в чл. 483, ал1, т. 1 от Кодекса на застраховането!
Няма да ви цитирам дословно! Който иска да си провери!
Преведено на човешки от юридически език, текста в Кодекса гласи, че всеки един водач или пък собственик на МПС, е длъжен да притежава или да сключи за автомобила си задължителна застраховка "Гражданска отговорност". Ключето, Рапчев, е в думичката "длъжен". Щом аз съм изпълнил задължението си съгласно Кодекса на застраховането, то кой си ти, че да ми даваш срокове? И още нещо, Рапчев! Няма да си направя нова застраховка! Моята си е валидна и ако причиня щети на някого по моя вина, тежестта по плащането ще се поеме от Гаранционният фонд, а не от някоя измислена кипърска офшорка, както се опитват да ни промиват мозъците по телевизията.
Добре се посмях с тебе, Рапчев!
Ако все пак някой посмее да ме глоби за това, че съм изпълнил съвестно задълженията си, съгласно изискванията на Кодекса на застраховането, то компетентен да реши спора ми с тебе Рапчев, е съда!
Само за това, че се появяваш на телевизионният екран и вкарваш в заблуждение зрителите и прокламираш, че ще даваш срокове, които са абсолютно незаконосъобразни и по своя род са чисто своеволие от твоя страна, то това е достатъчно основание да ти бъде образувана дисциплинарна проверка и да бъдеш отстранен от служба, най-малкото като некомпетентен да заемаш длъжността.
Поздрави! Чети малко повече!

Category: СКАНДАЛИ | Views: 183 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА