РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2015 » September » 27 » Пак прецакаха България! Ставаме бежански център и за най-дивите африканци
10:19 AM
Пак прецакаха България! Ставаме бежански център и за най-дивите африканци

Сирия, Еритрея, Мали, Нигерия и Йемен се местят у нас

Най-мрачните прогнози се сбъдват, предава Общество.нет. Подготвят България за буферна зона – огромен бежански лагер за настаняване на емигранти предимно от Сирия, Еритрея, Мали, Нигерия и Йемен.
Това за което от години предупреждаваме, че ще ни дават пари да ни ползват само като територия се потвърждава. Ето и тестовото предложение на Барбара Везел от страниците на влиятелното Дойче Веле:

„Едно от възможните решения (на проблема с бежанците. Бел.ред.) е със средства на ЕС да бъдат изградени бежански лагери по южните граници на общността, където да се извършват обработката на молбите за политическо убежище и разпределението на бежанците от страни, в които се водят граждански войни. Защото мъглявите планове за изграждане на бежански лагери някъде из Северна Африка са само въздух под налягане.

Дежурното оправдание

В съседните на Сирия държави милиони хора в бежански лагери очакват края на войната. ЕС би могъл да изгради нещо подобно. И то без много усилия. Винаги досега, обаче, отговорът е гласял, че липсва политическа воля. Ами тогава може би трябва да сложим табели по външните граници на ЕС, на които да пише: „Ако обичате, не ни безпокойте!“?

Category: СКАНДАЛИ | Views: 388 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА