РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2022 » September » 5 » Още за вируса
4:45 PM
Още за вируса

Официалните документи потвърждават истинската причина, поради която Moderna съди Pfizer: Moderna създаде и патентова COVID вируса през 2013 г. след изследване на Gain of Function, което позволи на Moderna да разработи COVID ваксина, преди светът да разбере за съществуването на COVID-19

Вашето правителство е предоставило на компании като Pfizer и Moderna имунитет от отговорност, ако бъдете наранени от техните ваксини срещу Covid-19. С този закон те не могат да бъдат дадени на съд за щети.

Така че, ако сте един от многото, които са били наранени или са загубили любим човек поради ваксинация срещу Covid-19, тогава може да се почувствате разочаровани, че Moderna сега съди Pfizer за предполагаемо нарушение на патенти относно инжекциите на mRNA Covid-19.

Но това разочарование ще се превърне в гняв и недоверие, след като откриете истинската причина, поради която Moderna сега съди Pfizer за своята ваксина Covid-19.

Moderna е помогнала за създаването на вируса Covid-19 още през 2013 г. по време на изследване Gain of Function и след това е патентовала части от вируса. Това означава, че Moderna по същество притежава SARS-CoV-2.

Това може да обясни защо допълнителни документи доказват, че Moderna е разработила своята ваксина срещу Covid-19 месеци преди светът да разбере, че Covid-19 изобщо съществува.

Category: АНАЛИЗИ | Views: 112 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА