РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2016 » July » 9 » Ние залагаме на ММА-ецът Костадин Енев, заложете и вие (видео)
9:22 PM
Ние залагаме на ММА-ецът Костадин Енев, заложете и вие (видео)



Докато търси финансова подкрепа в лицето на спонсори, един от най-добрите ММА бойци на България Костадин Енев, водил подготовка в Габрово, поддържа страхотна форма с усърдни тренировки в зала.

Талантливият ММА-ец не крие, че ключът към високите резултати е постоянството и многото труд, а благодарение на треньорите от габровския клуб по киокушин и ММА „Надежда” Даниел Илиев, Красимир Илиев, Мирослав Няголов и Христо Стоев прославя и защитава цветовете на нашата родина България по света.

Последната му среща на 6 февруари тази година трябваше да е за титла в UCMMA 46, една от двете най-големи ММА лиги в Англия, но шампионът й не успя да свали килограми, за да влезе в неговата категория и мачът за пояса между тях не се състоя.

Срещу Костадин Енев тогава в домa на ММА в Англия, „Клуб Troxy“ в Лондон, се изправи друг противник, който българинът безцеремонно прегази в клетката.

Преди последния си успех на международния боен подиум Костадин записа победа над най-добрия гръцки боец в категория до 66 кг., победил други двама български бойци на наша земя. Енев участва и в 45-то издание на UCMMA на веригата собственост на „кръстника на ММА“, култовия Dave O’Donnell. Там победи още в първия рунд с нокаут румънеца Александру Мезей.

Костадин Енев е три пъти вице – републикански шампион на България. Има две трети места по кикбокс, 3 място на балканско в Истанбул през 2003 г. и е шампион на България по тай бокс през същата година. От 2003 г. до 2011 г. има 6-годишно прекъсване на спортната му кариера, поради контузия на ръката, но се завръща на ринга по-силен.

Става шампион на България през 2011 г. при Аматьорския ММА, вице шампион през 2012 г. по Бойно Самбо, печели шампионската титла на Испания през 2012 г. в Аматьорския ММА и тази по кикбокс на България през 2013 г. Извоюва първото място на ГРАНД ПРИ Франция по Бойно Самбо през 2015 г. Притежател е на пояса в категория ПРОФИ ММА 66 кг. на LFC Английска лига по ММА.

В момента Костадин Енев тренира усилено и търси възможности за участие в Гала вечери по правилата на свободните боеве (ММА), с 30-дневно предизвестие. Той е в състояние да се състезава в категории 66 кг и 70 кг в България и категория 66 кг в чужбина. За целта му е необходима финансова подкрепа, под формата на реклама на фирми и марки. Така че всеки, който има възможност и желание, може да помогне на успешния боец. А противникът няма значение, с толкова успехи и титли Костадин Енев може да се изправи достойно срещу всеки.

За повече инфо - https://www.facebook.com/Kostadin-Enev-%D0%9C%D0%9C%D0%90-1465463597062282/?__mref=message_bubble

Category: РЕКЛАМА | Views: 2490 | Added by: rusefactorruse | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА