РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [270]
СКАНДАЛИ [61]
ЛЮБОПИТНО [152]
АНАЛИЗИ [35]
ПОЗИЦИЯ [11]
РЕКЛАМА [1]
СПОРТ [13]
HELP [1]
ФИЛМИ [1]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2018 » July » 29 » Нашият умиращ град
9:05 AM
Нашият умиращ град

Като след война!

Това е тъжното впечатление, което добива всеки един човек, гледайки апокалиптичната картина в района на Дунав мост от страната на гр. Русе.
Ремонтите и изграждането на нова инфраструктура са най-хубавото нещо, което може да се случи на русенци, но не на всяка цена.Огромни наводнени изкопи заплашват да погълнат и малкото останала асфалтова настилка.
Кал, прах и тежък мирис на изгорели газове. Огромни колони от чакащи камиони, тонове боклук изсипан в канавката край пътя, километрични задръствания, тежък трафик, изнервени шофьори и за капак ежедневни валежи от дъжд, образуващи обилни наводнения. Усетихте ли в картинката острата липса на работници в обекта? Да, няма работници, няма ръководители, няма началници, няма я общината, няма я и областната управа на града. Просто няма никой вкъщи!И в този апокалипсис живеят и се трудят малкото станали русенци. И през този апокалипсис преминават настоящи или пък бъдещи инвеститори, работодатели и собствениците на полуфалирали местни фирми.Целият ни град е заприличал на едно изоставено, злокобно място. Единствено вечно пътуващите румънци са постоянно присъстващия фактор на гранични ни пункт, чиито служители са изпаднали в постоянна меланхолия.

Category: АНАЛИЗИ | Views: 94 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА