РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » June » 10 » Мъже, спрете да си развявате сутиените! Изкуствените ви ци*и не звучат гордо, а жалко!
9:31 PM
Мъже, спрете да си развявате сутиените! Изкуствените ви ци*и не звучат гордо, а жалко!



Омръзна ни! Омръзна ни всяка година по улиците да дефилират едни и същи псевдомъже и псевдожени и да крещят, че са репресирани!

Натруфени, начервени, с грозни изкуствени мигли, с много пудра и фон дьо тен, за да прикрият наболите си бради, с абсурдни тоалетчета, чорапогащи на пеперудки, пъстри шалчета, които им крият Адамовите ябълки, огромни обувки с токчета, в които изглеждат парадоксално и нелепо и облекло, което и стара жрица от долнопробен вертеп не би дръзнала да сложи.

Омръзна ми всяка година да има гей-парад и всяка година някакви странни същества да ми навират в очите, че са различни. И да се борят за правата си.

Какви права, да му се и не видеше, когато никой не им ги нарушава? У нас това е най-толерираната част от обществото, край която всеки стъпва на пръсти, за да не засегне чувствителните им душици. И да не се озове в лапите на Българския хелзинкски комитет. И най-охраняваната!

Днес 1000 полицаи ще пропуснат почивния си ден, за да пазят различните, които отново ще дефилират пред очите на деца и подрастващи в големите градове и ще фръцкат дупета не толкова да се борят за нещо, защото то няма за какво, а просто да се покажат на обществото, да триумфират, че никой не може да ги пипне с пръст, да покажат новите си тоалети и междувременно да направят някоя бърза свалка.

Някои учени твърдят, че хомосексуализмът е болест. Добре. Но ако е така, защо няма паради на диабетиците, паради на шизофрениците, на хипертониците, на инвалидите, на онкоболните и изобщо на целия списък по Здравната каса?

А ако случайно инвалиди протестират срещу ниските си пенсии, или болни зарази спрените им лекарства, ги охраняват двама трима полицая и бързо-бързо ги разгонват.

Ако бедните излязат на протест – цял кордон ги разгонва.

Ако майките скочат да защитават децата си и да искат повече детски надбавки, отново всичко се неглижира, а медиите претупват събитието и го пращат в трета глуха.

Но ако трябва да защитаваме еврогейските и соросоидни ценности, стигане нямаме!

Щом онези нежни същества си обявят парада, то цялата държавна машина се раздвижва, осигурява се охрана, медиите вият щастливо, припомнят стари снимки от подобни вакханалии, нормалните мъже скачат, заканват се на дефилиращите, правят контрапротести и настъпва невиждано шоу, което веднага отмества общественото внимание от болните проблеми на държавата – бедността, безработицата, престъпността, приемането на еврото, играта с банките, скачащите цени, липсата на пари за помощи, бежанската вълна и още, и още, и още…

Други учени твърдят, че хомосексуализмът е вид и начин на изразяване на различно поведение, на егоцентризъм, нарцисизъм и объркани ценности.

Е, ако е така, защо не виждаме и политиците на парада?

Доста от тях са с различна ценностна система, с явна хомофобия към определени слоеве от народа, със силно изразен нарцисизъм и егоцентризъм и по много показатели отговарят точно на определението „различни“.

Не ги виждаме, защото скрити зад марковите си костюмчета, те се правят на нормални, на богове и на съдници. По същия начин се отнасят към обикновения народ – дефилирайки гордо всеки ден по телевизиите, промивайки мозъците на хората и единственото различно е, че не са облечени като проститутки.

Но в душата си…нека всеки си отговори сам какви са.

А ние днес ще си изключим телевизорите и няма да гледаме нито гей-паради, нито екзалтирани обвинения защо падна хеликоптерът ни, а летецът загина. Кой колко лентички отряза и кой кого наплю.

Ще седнем с децата си на масата като нормални семейства и нормални хора и ще се опитаме да си обещаем, че въпреки всички и всичко ще си останем нормални.

Ако можем!

В такава държава…


Автор Станислава Славова Skandalno.net

Category: ЛЮБОПИТНО | Views: 503 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА