РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [270]
СКАНДАЛИ [62]
ЛЮБОПИТНО [152]
АНАЛИЗИ [35]
ПОЗИЦИЯ [12]
РЕКЛАМА [1]
СПОРТ [13]
HELP [1]
ФИЛМИ [1]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » May » 26 » Ето кой е мотористът, който блъсна полицай до Хали-те на 24 май (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
9:25 AM
Ето кой е мотористът, който блъсна полицай до Хали-те на 24 май (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

От блиц проучване на "РУСЕФАКТОР" става ясно кои са участниците в инцидента от 24.05.17г., в който мотоциклетист блъсна полицай на бул. Цар Освободител до Градски Хали.

Тихомир. По неофициални данни това е името на пострадалият полицай във въпросното ПТП. Вината на Тихомир е, че е изпълнявал съвестно служебните си задължения. В резултат на неговите действия, изразяващи се в опит да бъде спрян развихрилият се мотоциклетист, той предпазва от евентуален инцидент някой от намиращите се в района абитуриенти или някоя майка с малко дете. Заради своята жертвоготовност, Тихомир е блъснат брутално и оставен да лежи безпомощно на асфалта, докато моторджията напуска мястото на инцидента с мръсна газ.(снимка: Фейсбук)

Това е Стелиян, който решава да участва в организацията на баловете по нестандартен начин с мотоциклета си. Отново по неофициални данни на "РУСЕФАКТОР", именно той е управлявал мотоциклета и е блъснал униформеният служител.
Прикрит зад защитната си каска, той се чувства напълно анонимен, което явно според него му дава пълна свобода на действията, изразяващи се в крайно незачитане както на елементарните човешки норми, така и на съществуващата законова уредба.

Стелиян нагло демонстрира абсолютното си неуважение към униформените в района Градски Хали, които са там, за да осигурят спокойствието на всички граждани и нормалното протичане на абитуриентските празници.
Непосредствено пред очите на полицаите, Стелиян започва да поднася мотоциклета си, като завърта задната си гума така, че след него остава диря под формата на окръжност. Разнася се оглушителен шум от рева ма мощния мотор. Възмутени граждани гледат укорително служителите на реда с поглед, който едва ли не говори: " Е айде де, този няма ли да го спрете и прекратите това безобразие? Може да пострада някой"! И наистина имаме пострадал! Стелиян забелязва, че към него се насочват няколко униформени служители от полицията и решава да прекрати с шоуто, но точно преди да избяга с мотора си, със задната част, най-вероятно със степенката, блъска в областта на коляното намиращия се до него полицай, който се свлича с вик на асфалта. Стелиян потегля, бяга и се укрива.

Да се правят анализи и да се търсят причини защо се случва това в обществото ни, няма никакъв смисъл. Всичко отдавна е ясно. Държавата отдавна е абдикирала от задълженията си. Никой не ни възпитава в човещина. Произвеждат се не хора, а опростачени и агресивни данъкоплатци.
Почти всеки е сложил в колата си бухалка и чака повод да я изпробва. Почти всеки е запасал в колана си нож.
Срещате агресията почти зад всеки ъгъл. Гледате я всеки ден по телевизията. Възмущавате се на факта, че младежи чупят костите на бабите с един ритник, че цигани убиват и изнасилват старци за пет-десет лева и т.н. Примерите нямат край.
На фона на всичко това е факт силната омраза към униформените. Лесно може да се уверите в това във Фейсбук. Достатъчно е да посетите няколко от така наречените групи, създадени от хейтъри за хейтъри. Там изобилстват обидите и грозните определения към полицаите.

Ако всичко това продължава по този начин, нищо добро не чакайте.
Днес е паднал полицаят, утре ще е детето ви!

Клипчето, което Ви предлагаме да изгледате говори само за себе си. Снето е от платформата Фейсбук от профила на лицето Стелиян Райков. Озаглавено е от автора си: Стелиян Райков в компанията на Иван Георгиев и Daniel Barbov. Вие преценете кое е правилно и кое не е!

Category: СКАНДАЛИ | Views: 3482 | Added by: rusefactorruse | Rating: 4.5/2
Total comments: 1
avatar
0 Spam
1
Скандална статия, хубаво щеше да е да беше истина smile добре че има клипови които доказват всичко
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА