РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2016 » April » 9 » Държавата фалира!
7:14 PM
Държавата фалира!

На тайно заседание на правителството бе взето решение помощите за майчинство, детските надбавки и минималната работна заплата да останат замразени и да не бъдат пипани през следващите цели три години.
Новината дойде като шамар за хората от най-ниските социални слоеве и особено за майките, които и сега едва смогват да изхранят рожбите си.
За сметка на това пък данъците и осигуровките ще се увеличават, а съответно и удръжките от заплатите на всички. По този начин държавата си признава, че е пред фалит и ще взима пари от едни, за да дава мизерни подаяния на други. Замразява се за три години и минималната работна заплата, която остава 460 лева. А доближаващата двуцифрено число инфлация всяка година ще я гризе и стапя все повече. Майчинството, което ще получават жените за втората година от отглеждането на бебетата остава 340 лева. Детските надбавки, или по-скоро "подигравки", остават 37 лева за всяко дете до третото.
Замразени ще бъдат и помощите за деца с увреждания, въпреки лицемерните думи на Калфин тези дни, че исканията на майките с болни деца са справедливи. Справедливи са, но няма да им дадат нищо, освен протоколно съчувствие и определението „кухи лейки“.
Няма да се вдигат и пенсиите, защото максималният осигурителен доход остава 2 600 лева и ще се увеличават годишно с няколко лева по швейцарското правило.
В България става нещо страшно, но ЕС мълчи.
Цената на тока скача непрекъснато. Драстично се вдигат и цените на лекарствата. Вдигат се и цените на детските дрешки и храни. Става невъзможно да се живее. Младите семейства с деца бягат в чужбина. Пенсионерите остават, за да си умират вкъщи и на родна земя.
И на фона на всеобщата мизерия, Бойко Борисов лицемерно ридае, че населението се топи, а раждаемостта е паднала.
Смешен плач, господин Борисов!
Пълен геноцид срещу населението… и накрая скъп букет върху гроба на умираща България!

Category: СКАНДАЛИ | Views: 492 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА