РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [270]
СКАНДАЛИ [62]
ЛЮБОПИТНО [152]
АНАЛИЗИ [35]
ПОЗИЦИЯ [12]
РЕКЛАМА [1]
СПОРТ [13]
HELP [1]
ФИЛМИ [1]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » June » 28 » Цигани смазват жестоко от бой полицай, докато не загуби съзнание в Борован (ВИДЕО)
8:37 PM
Цигани смазват жестоко от бой полицай, докато не загуби съзнание в Борован (ВИДЕО)Двама бандити с криминални досиета и с присъди пребиха от бой полицай от управлението в Бяла Слатина.

Нападението е извършено към 19.50 часа в събота, в хранителен магазин в центъра на Борован, това личи от видеокадри, пише „Конкурент“.

Достоверността на информацията е потвърдена от два независими един от друг източника. За инцидента няма ред в официалния бюлетин на ОД на МВР във Враца.

Екшънът се е разиграл към 19.50 часа в събота, в хранителен магазин в центъра на Борован, това личи от видеокадри, съобщава „Конкурент“, като се позовава на два независими един от друг източника.

Според информацията на „Конкурент“, битият служител на полицейското управление в Бяла Слатина, част от което е участъкът в Борован, е Г.Т. Той е на възраст около 35 години. Попаднал е под ударите на двамата бабаити, тъй като преди време служебните му задължения са го изправили срещу биячите.

В събота вечерта двамата злосторници решили да си отмъстят, вкарали го сред витрините на търговския обект и с юмруци и ритници го претрепали от бой. Г.Т. е губил съзнание, след което бил откаран в здравно заведение, за да му бъде оказана квалифицирана медицинска помощ.

Пораженията в търговския обект също не били малко, но са отстранени своевременно.Източник: БЛИЦ

Category: НОВИНИ | Views: 1417 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА