РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2015 » November » 9 » Чутовен крах: Публиката „погреба“ Пайнер в Русе!
8:44 PM
Чутовен крах: Публиката „погреба“ Пайнер в Русе!



Най-големият крах на Пайнер стана факт – хората отсвириха концерта им в Русе

Концертът на „Пайнер” бе пълен провал. В събота, на 7-ми ноември, певиците на димитровградската музикална компания пяха почти пред празна зала.
Зала Булстрад Арена бе полупразна. При пет хиляди седящи места, там имаше едва триста човека, разкри зрител, който е присъствал на събитието.
Дори имена като тези на топ певицата Преслава, певеца динозавър Милко Калайджиев, ангелогласната Десислава, Галин и една от най-тиражираните в момента поп фолк звезда Джена, не успяха да провокират зрителите.
Или чалгата е пред колапс или на хората не им се дават пари за такова събитие. Огромна е вероятността нещата в компания „Пайнер” наистина да са се задълбочили към зле и да не вървят отникъде.
Най-вероятно заради проблеми, които постепенно излизат на повърхността от димитровградската люпилня на чалга певици си тръгнаха Камелия, Крум, а съвсем наскоро и Андреа, както и още няколко от най-тиражираните поп фолк звезди.
Или може би на хората им е омръзнало от еднообразието в този стил музика, където нещата не са помръднали и са си същите от години. Каквато и да е причината, събитието е преминало при катастрофално нисък интерес.
Познавачи се питат колко ли зрители ще събере традиционния годишен концерт на „Пайнер” в зала „Арена Армеец”, който предстои. Каквото и да се опитваме да гадаем няма да разберем, очаква да видим събитието, което ще стартира съвсем скоро.

Category: ПОЗИЦИЯ | Views: 696 | Added by: rusefactorruse | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА