РУСЕФАКТОР - сайтът на русенци

КАТЕГОРИИ

НОВИНИ [195]
СКАНДАЛИ [56]
ЛЮБОПИТНО [131]
АНАЛИЗИ [36]
ПОЗИЦИЯ [7]
РЕКЛАМА [2]
СПОРТ [11]
HELP [0]

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

СТАТИСТИКА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » June » 2 » ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК НА ПЪТЯ РУСЕ - БЯЛА! Джип се удари в автобус пълен с работници (СНИМКИ)
8:11 PM
ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК НА ПЪТЯ РУСЕ - БЯЛА! Джип се удари в автобус пълен с работници (СНИМКИ)

Джип се е ударил челно в автобус на русенска фирма, превозващ работници. Инцидентът е станал около 14:30 часа на пътя Русе-Бяла, на двулентов участък в близост до Индийската колиба.



По предварителна информация причината е изпреварване от страна на джипа, при което той е навлязъл в насрещното платно. За щастие няма сериозно пострадали хора, пътниците са се отървали само с натъртвания и силен стрес.

В автобуса са пътували над 40 работници, които са се прибирали към Две могили и Борово след първа смяна. Повечето са жени и разказват, че са били заспали. Събудили са се от удара и са видели, че автобусът се спрял в крайпътното дърво.



Според шофьора на автобуса, джипът, който се е движил към Русе, е влязъл в насрещното. За да избегне удара, той е извъртял автобуса и навлязъл встрани в дърветата. Казва, че дървото го е спасило, защото иначе е щял да се преобърне в дерето, предаде БГНЕС.

"Аз се постарах да го отбегна, но нямаше как. Джипът изведнъж ми изскочи, изобщо не очаквах. Добре, че по някакъв начин спрях. Успях да отворя задната врата, защото предната е нагъната, и хората слязоха. За щастие няма пострадали", заяви шофьорът на автобуса Михаил Саралиев.



"Отсреща имаше коли, които изведнъж набиха спирачки и спряха. Аз не можах да спра, джипът навлезе на осевата линия и се закачихме с автобуса", каза от своя страна водачът на джипа.

От фирмата осигуриха друг автобус, който да прибере хората по домовете им. Заради инцидента движението бе затруднено и се образуваха опашки от автомобили и камиони.

Източник: БГНЕС

Category: НОВИНИ | Views: 832 | Added by: rusefactorruse | Rating: 3.0/1
Total comments: 0
avatar

Log In

ТЪРСЕНЕ В САЙТА

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

РЕКЛАМА